volg ons op Facebook Pagina Twitter Pagina

Feestzaal voor bruiloften en partijen.

Restaurant het Wapen van Drenthe; feestlocatie met de ideale feestzaal voor bruiloften en partijen tot ca. 200 personen. 

Restaurant het Wapen van Drenthe beschikt over een flexibele zaalaccommodatie voor gezelschappen van verschillende groottes. Deze feestzaal voor bruiloften en partijen is warm en gezellig ingericht en voorzien van moderne voorzieningen.

Wij kunnen voor uw feestelijke gebeurtenis een arrangement op maat samenstellen voor een aantrekkelijke prijs. Afhankelijk van uw wensen en het verwachte aantal personen kunnen we voor u het hele restaurant met de aangrenzende zaal of een deel hiervan reserveren.

Gezien de vele mogelijkheden is het niet mogelijk hier een prijsindicatie te noemen. Maakt u gerust en geheel vrijblijvend een afspraak met ons. Wij laten u dan eerst de accommodaties zien, u kunt de sfeer zelf even proeven, kennis met ons maken en dan onder het genot van een kop koffie uw wensen even met ons doornemen.

Wij vinden het daarbij belangrijk dat u een goed gevoel bij de sfeer en de kennismaking heeft. Vaak is dat erg bepalend voor het welslagen van uw feest.

Belt u gerust voor een afspraak en vraag naar Bart of Dineke de Vries