volg ons op Facebook Pagina Twitter Pagina


Bruiloft en recepties

Restaurant het Wapen van Drenthe beschikt over een flexibele zaalaccommodatie voor bruiloften en recepties voor gezelschappen van verschillende groottes. Warm en gezellig ingericht en voorzien van moderne voorzieningen.
Trouwen is een hoogtepunt in uw leven.
Daarom wilt u van uw trouwdag een onvergetelijk feest maken. Dankzij onze ervaring met het organiseren en het verzorgen van bruiloften en recepties kunt u dat belangrijke deel van uw trouwdag met een gerust gevoel aan ons overlaten.

Bruiloft of receptie op maat

Wij kunnen voor uw bruiloft of receptie een arrangement op maat samenstellen voor een aantrekkelijke prijs. Afhankelijk van uw wensen en het verwachte aantal personen kunnen we voor u het hele restaurant met de aangrenzende zaal of een deel hiervan reserveren.

Prijsopgave

Gezien de vele mogelijkheden is het niet mogelijk hier een prijsindicatie te noemen. Maakt u gerust en geheel vrijblijvend een afspraak met ons. Wij laten u dan eerst de accommodaties zien, u kunt de sfeer zelf even proeven, kennis met ons maken en dan onder het genot van een kop koffie uw wensen even met ons doornemen. Wij vinden het daarbij belangrijk dat u een goed gevoel bij de sfeer en de kennismaking heeft. Vaak is dat erg bepalend voor het welslagen van uw feest.

Belt u gerust (050) 50 191 92 voor een afspraak en vraag naar Bart of Dineke de Vries.