volg ons op Facebook Pagina Twitter Pagina

Bezorg- en afhaalmaaltijden

Online eten bestellen in Roden en omgeving? Kies uw favoriete gerechten en wijnen van ons restaurant en laat ze bij u thuis bezorgen. Zo geniet u van een heerlijk avondje thuis uit eten!

Direct eten bestellen

Eten bestellen in Roden. 

Tot de maatregelen van het kabinet voorbij zijn gaan wij onze gerechten bezorgen of kunt u ze bij ons afhalen! U kunt bij ons eten bestellen voor lunch en diner. Uniek is ook onze thuiswerk lunchbox, te bestellen als smakelijke break tijdens het thuiswerken. Ook leuk om uw thuiswerkende medewerkers een hard onder de riem te steken!

Als u eten wilt bestellen voor het diner heeft u keuze uit verschillende menu’s. Kies voor een verrassingsmenu van twee- of driegangen, uitstekend te combineren met het wijnarrangement. Natuurlijk hebben wij ook kindermenu’s met een leuk verrassingstoetje. Of stel zelf uw diner samen uit de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts op onze afhaalmenukaart.

Klik hier voor de complete menukaart & bestel gemakkelijk en snel online

 

Hoe werkt eten bestellen?

Bekijk hier onze menukaart met afhaalmaaltijden. Selecteer wat u wilt bestellen, selecteer de datum en gewenste bezorgtijd en betaal via iDEAL.

Het Wapen van Drenthe bezorgd uw maaltijd in een straal van 5 km rond Roden. Eten thuis bezorgen is gratis voor bestellingen vanaf  € 22,00.

 

Zijn er vragen? Bel ons gerust via 050-5019192 of mail naar receptie@hetwapenvandrenthe.nl